Menu

Aanpak van pijn- en stressklachten

Welkom bij Praktijk i sense.
Samen pakken we jouw (chronische) pijnklachten, blessures of stress- en burnout klachten aan. Ik werk therapeutisch en klachtgericht, dat wil zeggen dat ik samen met jou uitzoek wat de oorzaak van jouw klacht is. Vervolgens maken we daar een behandelplan voor. Ik kijk wat jij op dat moment écht nodig hebt, een standaard oplossing bestaat namelijk niet.
Naast de therapeutische, klachtgerichte behandeling kun je bij Praktijk i sense ook terecht voor een slaapconsult, een deep tissue massage (sportmassage) of ontspanningsmassage.

Armklachten

Rugklachten

Beenklachten

Nek- en schouder

Stressklachten

Komt één van de klachten je bekend voor of heb je een andere klacht die maar niet over gaat?

Bel of mail me gerust, dan bespreken we wat er mogelijk is.

Behandelmethoden
Voordat we van start gaan krijg ik graag inzicht in de oorzaak van jouw pijnklachten. Door middel van een uitgebreide intake en spiertesten ga ik na of je klachten vanuit je spieren en bindweefsel komen. Na de testen behandel ik je met technieken uit verschillende opleidingen die ik heb gevolgd:

Weet jij wat een goede lichaamshouding is? Doe de houdingcheck met deze infographic.

Na het invullen van je gegevens kun je de infographic gelijk downloaden.

Met dank aan opleiding Triggerpoint Coach

Over Ilona

Ik ben Ilona Koopman en ik ben de trotse eigenaar van Praktijk i sense.

De afgelopen jaren heb ik me door middel van verschillende opleidingen verdiept in spier- en bindweefsel therapie (myofasciale therapie). Het is voor mij echt de missing link bij het aanpakken van onverklaarbare en chronisch pijnklachten. Spieren en bindweefsel worden vaak vergeten of over het hoofd gezien bij onderzoek van klachten. Ze kunnen echter wel de oorzaak zijn van deze pijn- en stressklachten.

Ik behandel graag cliënten die zelf willen investeren om hun klachten te verminderen. Ik help jou hierbij door de oorzaak van de klacht uit te pluizen en dit aan jou uit te leggen. Door dit inzicht kun je de nodige aanpassingen maken in je dagelijks leven om een sneller resultaat te bereiken en om jouw klachten in de toekomst voorkomen.

Lees meer

Beoordelingen

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (gebaseerd op 67 beoordelingen)
Rated 5 out of 5
December 2, 2021
Peter
Rated 5 out of 5
November 20, 2021

Amazing experience with the pregnancy massage. I had a massage one week before my due date and Ilona knew exactly how to approach me with my enormous belly. It was comfortable, very relaxing but also powerful. Will be coming back!

Martyna
Rated 5 out of 5
October 30, 2021
Jessica
Rated 5 out of 5
October 23, 2021

Ilona is een prettige therapeute, die zorgt dat je je snel op je gemak voelt. Ze heeft kennis van zaken en zorgt ervoor dat ik al weer heel wat soepeler in mijn vel zit!

Barbara
Rated 5 out of 5
October 20, 2021
Esmée
Rated 5 out of 5
October 20, 2021

Heb een intake gehad ivm een langdurige blessure en recentere klachten. Ilona luisterde naar de klachten en bekeek houding etc. Ze onderzocht of er samenhang was tussen de klachten en behandelde deze heel gericht. Ze legde goed uit wat ze deed en waarom. De communicatie was heel plezierig en duidelijk. Ze heeft ook oefeningen meegegeven voor thuis.

Liesbeth
Rated 5 out of 5
September 12, 2021

Wat een heerlijke en krachtige massage. Mijn lijf ervaarde 3 dagen lang de positieve effecten ervan. Meer ruimte in mijn rug en schouders. En Ilona is een prettige gesprekspartner. Kortom, een aanrader om je hier te laten masseren.

Eric
Rated 5 out of 5
August 11, 2021
Paul
Rated 5 out of 5
August 8, 2021

Ontspannen, prettige sfeer!

Pieter
Rated 5 out of 5
August 5, 2021

Ilona luistert goed naar je klachten, is prettig in de omgang en komt deskundig over.

Nel
Wist je dat je vanaf augustus 2023 de factuur van mijn behandelingen bij jouw zorgverzekeraar in kunt dienen? Indien je aanvullend verzekerd bent is de kans groot dat de behandeling in aanmerking komt voor gedeeltelijke vergoeding door de verzekeraar onder het kopje “alternatieve geneeswijzen”. Meer info hier.