Menu

Je ontvangt na de behandeling een factuur die je zelf kan indienen bij de verzekeraar. Indien je aanvullend verzekerd bent is de kans groot dat de behandeling in aanmerking komt voor gedeeltelijke vergoeding door de verzekeraar onder het kopje “alternatieve geneeswijzen”. Controleer dit vooraf om teleurstelling te voorkomen.

 

Vergoedingen

Via onderstaande links kun je nagaan of jouw zorgverzekeraar een gedeeltelijke vergoeding biedt voor alternatieve zorg waar mijn behandelingen onder vallen.
Praktijk i sense kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor informatie op deze pagina’s. De voorwaarden van elke individuele zorgverzekeraar zijn tevens onverminderd van toepassing. Voor actuele informatie raadpleeg altijd jouw polis van jouw eigen zorgverzekering.

Wist je dat je vanaf augustus 2023 de factuur van mijn behandelingen bij jouw zorgverzekeraar in kunt dienen? Indien je aanvullend verzekerd bent is de kans groot dat de behandeling in aanmerking komt voor gedeeltelijke vergoeding door de verzekeraar onder het kopje “alternatieve geneeswijzen”. Meer info hier.