Menu

Naast de opleidingen die ik heb gevolgd, volg ik jaarlijks na- en bijscholingen om mijn kennis up-to-date te houden en uit te breiden. Hier vind je een overzicht van alles wat ik tot nu toe heb afgerond.

Beste cliënt

Daar is “tie” dan, de eerste nieuwsbrief van Praktijk i sense. Ik kan je vertellen dat het best wel even uit mijn comfort zone is. Ik ben namelijk niet zo’n goede schrijver. En kennis video’s opnemen, die ik in een eerder stadium met mezelf heb afgesproken, is ook niet iets wat me natuurlijk aan komt waaien. Maar hey, ik ga ervoor, zodat jij aan het einde van elke nieuwsbrief denkt; “Oh ja, nu je het zo uitlegt, it makes sense”.

Beste cliënt,

als je bij mij in de praktijk wordt behandeld, dan weet je vast wel dat ik het woord bindweefsel en/ of fascia heel vaak gebruik. Eigenlijk gebruik ik het te pas en te onpas om jou bewust te maken van dit fasci(a)nerende weefsel wat overal in ons lichaam zit en veel belangrijker is dan dat we twintig jaar terug dachten. Laten we het eens over bindweefsel ofwel fascia hebben in deze nieuwsbrief. Want wat is dat nou eigenlijk fascia? En nog belangrijker; hoe houd ik het gezond?

Beste cliënt,

In deze nieuwsbrief wil ik graag meer informatie geven waarom het zo belangrijk is om stress te verminderen. Ik zal ook wat algemene tips geven over hoe je dit aan zou kunnen pakken. Let wel op als je al geruime tijd met (zware) stress rondloopt. Het  is dan sowieso beter om goede hulp te zoeken bij huisarts/POH GGZ of een coach.