Menu

Naast de opleidingen die ik heb gevolgd, volg ik jaarlijks na- en bijscholingen om mijn kennis up-to-date te houden en uit te breiden. Hier vind je een overzicht van alles wat ik tot nu toe heb afgerond.

Beste cliënt

Daar is “tie” dan, de eerste nieuwsbrief van Praktijk i sense. Ik kan je vertellen dat het best wel even uit mijn comfort zone is. Ik ben namelijk niet zo’n goede schrijver. En kennis video’s opnemen, die ik in een eerder stadium met mezelf heb afgesproken, is ook niet iets wat me natuurlijk aan komt waaien. Maar hey, ik ga ervoor, zodat jij aan het einde van elke nieuwsbrief denkt; “Oh ja, nu je het zo uitlegt, it makes sense”.

Beste cliënt,

als je bij mij in de praktijk wordt behandeld, dan weet je vast wel dat ik het woord bindweefsel en/ of fascia heel vaak gebruik. Eigenlijk gebruik ik het te pas en te onpas om jou bewust te maken van dit fasci(a)nerende weefsel wat overal in ons lichaam zit en veel belangrijker is dan dat we twintig jaar terug dachten. Laten we het eens over bindweefsel ofwel fascia hebben in deze nieuwsbrief. Want wat is dat nou eigenlijk fascia? En nog belangrijker; hoe houd ik het gezond?

Beste cliënt,

In deze nieuwsbrief wil ik graag meer informatie geven waarom het zo belangrijk is om stress te verminderen. Ik zal ook wat algemene tips geven over hoe je dit aan zou kunnen pakken. Let wel op als je al geruime tijd met (zware) stress rondloopt. Het  is dan sowieso beter om goede hulp te zoeken bij huisarts/POH GGZ of een coach.

Beste cliënt,

Is het niet heerlijk dat het weer lente is en de zon langer en veel schijnt! En hoe gaat het nu met jou? Geniet je ook zo van het heerlijke weer en dat je overal naar toe kunt zonder beperkingen? En dat je weer op kantoor mag werken en gewoon naar een collega toe kunt lopen? Of merk je ook aan jezelf dat dit allemaal wat spanning geeft? Wat voel jij als je het drukker hebt?

Beste cliënt,

Het leuke nieuws dat ik te vertellen heb, is dat ik vanaf september slaap consulten aanbied voor mensen die het gevoel hebben slecht te slapen en niet uitgerust wakker worden.

We willen allemaal goed slapen en het zou automatisch moeten gaan, maar helaas is dat niet altijd het geval. En wanneer je slecht slaapt weet je misschien niet of dit opgelost kan worden en wie jou hier bij kan helpen. Ik leg hieronder uit welke slaapstoornissen er zijn en hoe ik jou hier bij kan helpen.

Beste cliënt,

de eerste maand van het nieuwe jaar zit er alweer op, dus het is weer tijd voor een informatieve nieuwsbrief. Het duurde wat langer dan normaal, omdat ik de afgelopen maanden niet echt heb stil gezeten. Waarschijnlijk heb je wel gemerkt dat ik ben verhuisd met de praktijk. Dat kostte wat tijd en aandacht.

Daarnaast ben ik in de laatste maanden van 2022 bezig geweest om een toelating te krijgen bij de beroepsvereniging Vereniging Integrale Vitaliteitkunde.

Beste cliënt,

De laatste nieuwsbrief is alweer even geleden en ineens zitten we in het laatste kwartaal van het jaar. Wat is de rest van 2023 snel gegaan. Er is weer een hoop gebeurd, maar daarover zo meer.

De kans is nu groot dat jij jouw behandeling deels vergoed krijgt vanuit de alternatieve zorg als je aanvullend verzekerd bent. Je leest er hier meer over. Check dit graag zelf goed van te voren.

Deze “Makes Sense #7” wil ik je graag informeren over een veel voorkomend probleem waar velen van ons mee te maken krijgen: rugpijn.

Beste cliënt,

Met het eind van het eerste kwartaal van 2024 in zicht, is het weer tijd voor een nieuwe “Makes Sense”. In deze nieuwsbrief vind je nieuws uit de praktijk en behandel ik een veelvoorkomende klacht. Deze keer komt “schouderpijn” aan bod. Laat het me gerust weten als je met een pijnklacht loopt en deze graag terug wilt zien in een “Makes Sense”.