Menu

Aanpak van pijn- en stressklachten

Welkom bij Praktijk i sense.
Samen pakken we jouw (chronische) pijnklachten, blessures of stress- en burnout klachten aan. Ik werk therapeutisch en klachtgericht, dat wil zeggen dat ik samen met jou uitzoek wat de oorzaak van jouw klacht is. Vervolgens maken we daar een behandelplan voor. Ik kijk wat jij op dat moment écht nodig hebt, een standaard oplossing bestaat namelijk niet.
Naast de therapeutische, klachtgerichte behandeling kun je bij Praktijk i sense ook terecht voor een slaapconsult, een deep tissue massage (sportmassage) of ontspanningsmassage.

Armklachten

Rugklachten

Beenklachten

Nek- en schouder

Stressklachten

Komt één van de klachten je bekend voor of heb je een andere klacht die maar niet over gaat?

Bel of mail me gerust, dan bespreken we wat er mogelijk is.

Behandelmethoden
Voordat we van start gaan krijg ik graag inzicht in de oorzaak van jouw pijnklachten. Door middel van een uitgebreide intake en spiertesten ga ik na of je klachten vanuit je spieren en bindweefsel komen. Na de testen behandel ik je met technieken uit verschillende opleidingen die ik heb gevolgd:

Weet jij wat een goede lichaamshouding is? Doe de houdingcheck met deze infographic.

Na het invullen van je gegevens kun je de infographic gelijk downloaden.

Met dank aan opleiding Triggerpoint Coach

Over Ilona

Ik ben Ilona Koopman en ik ben de trotse eigenaar van Praktijk i sense.

De afgelopen jaren heb ik me door middel van verschillende opleidingen verdiept in spier- en bindweefsel therapie (myofasciale therapie). Het is voor mij echt de missing link bij het aanpakken van onverklaarbare en chronisch pijnklachten. Spieren en bindweefsel worden vaak vergeten of over het hoofd gezien bij onderzoek van klachten. Ze kunnen echter wel de oorzaak zijn van deze pijn- en stressklachten.

Ik behandel graag cliënten die zelf willen investeren om hun klachten te verminderen. Ik help jou hierbij door de oorzaak van de klacht uit te pluizen en dit aan jou uit te leggen. Door dit inzicht kun je de nodige aanpassingen maken in je dagelijks leven om een sneller resultaat te bereiken en om jouw klachten in de toekomst voorkomen.

Lees meer

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (gebaseerd op 82 beoordelingen)
Rated 5,0 out of 5
15 september 2022

Super!!

Dave
Rated 5,0 out of 5
9 september 2022

Ik ben nu een paar keer bij Ilona geweest en merk al duidelijk verschil. Mijn chronische rugklachten zijn flink afgenomen en ik merk na elke behandeling nog meer verbetering. Ilona is een heel prettig persoon, ze luistert goed naar je klachten en maakt dan een passend behandelplan. Echt een aanrader!

Simone
Rated 5,0 out of 5
26 augustus 2022
Peter
Rated 5,0 out of 5
23 augustus 2022

Goed en vriendelijke behandeling 🤙

Richard
Rated 5,0 out of 5
8 augustus 2022

Echt een specialist!! Weet wat ze doet en is er echt voor de klant.

Dave
Rated 5,0 out of 5
23 juli 2022
Gerard
Rated 5,0 out of 5
22 juli 2022
Caroline
Rated 5,0 out of 5
22 juli 2022
Erik
Rated 5,0 out of 5
13 juli 2022

Ilona is gewoon ontzettend goed in haar vak. Kom jammer genoeg niet vaak genoeg.

Jelle
Rated 5,0 out of 5
24 juni 2022

Ik had last van m’n bovenbeen Een spier Ze heeft met een massage en de Cubs al veel verbetering kunnen maken in het bewegen van m’n been . Daar was ik heel blij mee! Het is niet altijd even pijnloos om alles te ondergaan en soms vervloek ik haar stiekem wel een beetje.Maar na de behandeling kan ik haar altijd wel omhelzen! Want het voelt altijd alsof ik weer 10 kilo daar achter laat en weer zo licht en soepel als een veertje de deur uit ga! 😄

Jessica
advanced-floating-content-close-btnik ben op zoek naar een collega om de praktijk te versterken. Lees hier meer