Menu

Aanpak van pijn- en stressklachten

Welkom bij Praktijk i sense.
Samen pakken we jouw (chronische) pijnklachten, blessures of stress- en burnout klachten aan. Ik werk therapeutisch en klachtgericht, dat wil zeggen dat ik samen met jou uitzoek wat de oorzaak van jouw klacht is. Vervolgens maken we daar een behandelplan voor. Ik kijk wat jij op dat moment écht nodig hebt, een standaard oplossing bestaat namelijk niet.
Naast de therapeutische, klachtgerichte behandeling kun je bij Praktijk i sense ook terecht voor een slaapconsult, een deep tissue massage (sportmassage) of ontspanningsmassage.

Armklachten

Rugklachten

Beenklachten

Nek- en schouder

Stressklachten

Komt één van de klachten je bekend voor of heb je een andere klacht die maar niet over gaat?

Bel of mail me gerust, dan bespreken we wat er mogelijk is.

Behandelmethoden
Voordat we van start gaan krijg ik graag inzicht in de oorzaak van jouw pijnklachten. Door middel van een uitgebreide intake en spiertesten ga ik na of je klachten vanuit je spieren en bindweefsel komen. Na de testen behandel ik je met technieken uit verschillende opleidingen die ik heb gevolgd:

Weet jij wat een goede lichaamshouding is? Doe de houdingcheck met deze infographic.

Na het invullen van je gegevens kun je de infographic gelijk downloaden.

Met dank aan opleiding Triggerpoint Coach

Over Ilona

Ik ben Ilona Koopman en ik ben de trotse eigenaar van Praktijk i sense.

De afgelopen jaren heb ik me door middel van verschillende opleidingen verdiept in spier- en bindweefsel therapie (myofasciale therapie). Het is voor mij echt de missing link bij het aanpakken van onverklaarbare en chronisch pijnklachten. Spieren en bindweefsel worden vaak vergeten of over het hoofd gezien bij onderzoek van klachten. Ze kunnen echter wel de oorzaak zijn van deze pijn- en stressklachten.

Ik behandel graag cliënten die zelf willen investeren om hun klachten te verminderen. Ik help jou hierbij door de oorzaak van de klacht uit te pluizen en dit aan jou uit te leggen. Door dit inzicht kun je de nodige aanpassingen maken in je dagelijks leven om een sneller resultaat te bereiken en om jouw klachten in de toekomst voorkomen.

Lees meer

Beoordelingen

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (gebaseerd op 67 beoordelingen)
Rated 5 out of 5
July 23, 2022
Gerard
Rated 5 out of 5
July 22, 2022
Caroline
Rated 5 out of 5
July 22, 2022
Erik
Rated 5 out of 5
July 13, 2022

Ilona is gewoon ontzettend goed in haar vak. Kom jammer genoeg niet vaak genoeg.

Jelle
Rated 5 out of 5
June 24, 2022

Ik had last van m’n bovenbeen Een spier Ze heeft met een massage en de Cubs al veel verbetering kunnen maken in het bewegen van m’n been . Daar was ik heel blij mee! Het is niet altijd even pijnloos om alles te ondergaan en soms vervloek ik haar stiekem wel een beetje.Maar na de behandeling kan ik haar altijd wel omhelzen! Want het voelt altijd alsof ik weer 10 kilo daar achter laat en weer zo licht en soepel als een veertje de deur uit ga! 😄

Jessica
Rated 5 out of 5
June 20, 2022
Therese
Rated 5 out of 5
June 6, 2022
Wim
Rated 5 out of 5
May 30, 2022
Therese
Rated 5 out of 5
May 21, 2022

Deze vrouw ! Ze fixt mij in een paar behandelingen! Topper !

Wesley
Rated 5 out of 5
May 13, 2022

Ik voel me altijd heel ontspannen als ik bij Ilona vandaan kom. Heel fijn mens!

Jessica
Wist je dat je vanaf augustus 2023 de factuur van mijn behandelingen bij jouw zorgverzekeraar in kunt dienen? Indien je aanvullend verzekerd bent is de kans groot dat de behandeling in aanmerking komt voor gedeeltelijke vergoeding door de verzekeraar onder het kopje “alternatieve geneeswijzen”. Meer info hier.