Menu

Aanpak van pijn- en stressklachten

Welkom bij Praktijk i sense.
Samen pakken we jouw (chronische) pijnklachten, blessures of stress- en burnout klachten aan. Ik werk therapeutisch en klachtgericht, dat wil zeggen dat ik samen met jou uitzoek wat de oorzaak van jouw klacht is. Vervolgens maken we daar een behandelplan voor. Ik kijk wat jij op dat moment écht nodig hebt, een standaard oplossing bestaat namelijk niet.
Naast de therapeutische, klachtgerichte behandeling kun je bij Praktijk i sense ook terecht voor een slaapconsult, een deep tissue massage (sportmassage) of ontspanningsmassage.

Armklachten

Rugklachten

Beenklachten

Nek- en schouder

Stressklachten

Komt één van de klachten je bekend voor of heb je een andere klacht die maar niet over gaat?

Bel of mail me gerust, dan bespreken we wat er mogelijk is.

Behandelmethoden
Voordat we van start gaan krijg ik graag inzicht in de oorzaak van jouw pijnklachten. Door middel van een uitgebreide intake en spiertesten ga ik na of je klachten vanuit je spieren en bindweefsel komen. Na de testen behandel ik je met technieken uit verschillende opleidingen die ik heb gevolgd:

Weet jij wat een goede lichaamshouding is? Doe de houdingcheck met deze infographic.

Na het invullen van je gegevens kun je de infographic gelijk downloaden.

Met dank aan opleiding Triggerpoint Coach

Over Ilona

Ik ben Ilona Koopman en ik ben de trotse eigenaar van Praktijk i sense.

De afgelopen jaren heb ik me door middel van verschillende opleidingen verdiept in spier- en bindweefsel therapie (myofasciale therapie). Het is voor mij echt de missing link bij het aanpakken van onverklaarbare en chronisch pijnklachten. Spieren en bindweefsel worden vaak vergeten of over het hoofd gezien bij onderzoek van klachten. Ze kunnen echter wel de oorzaak zijn van deze pijn- en stressklachten.

Ik behandel graag cliënten die zelf willen investeren om hun klachten te verminderen. Ik help jou hierbij door de oorzaak van de klacht uit te pluizen en dit aan jou uit te leggen. Door dit inzicht kun je de nodige aanpassingen maken in je dagelijks leven om een sneller resultaat te bereiken en om jouw klachten in de toekomst voorkomen.

Lees meer

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (gebaseerd op 82 beoordelingen)
Rated 5,0 out of 5
10 juli 2023

Illona for sure knows what is doing!

An ood skilled hands that I’m proud to say that I have someone to treat me!

Thks a lot Schatje

Daiane
Rated 5,0 out of 5
10 juli 2023

Eind juni 2023 een eerste afspraak gemaakt met Ilona voor een intake en het voelde vanaf de eerste minuut goed. Prettig in de omgang en lekker direct qua communicatie. De eerste behandeling is goed bevallen en de volgende is ook al gepland.

Arjan
Rated 5,0 out of 5
6 juli 2023
Heidi
Rated 5,0 out of 5
6 juli 2023

Ilona masseert niet alleen massage volgens een standaard maar luistert naar de klant en gaat doelgericht te werk echt goed.

Rob
Rated 5,0 out of 5
23 april 2023

Recentelijk voor de eerste keer geweest. Ilona komt je keurig ophalen bij de receptie, bespreekt op prettige wijze het waarom van de afspraak en informeert je tijdens de behandeling. Prima consult!

Lex
Rated 5,0 out of 5
26 maart 2023

Ilona is erg betrokken en kan zeer gericht en professioneel klachten behandelen. De sfeer is altijd ontspannen en de effectieve behandelingen verlichten mijn klachten op relatief korte termijn! Aanrader!

Rick
Rated 5,0 out of 5
21 maart 2023

Ik heb al jaren pijnklachten door fybromyalgie en was eigenlijk een beetje ten einde raad. Wat een geluk dat ik toen bij Ilona ben terecht gekomen, ze luisterde heel nauwkeurig naar mijn klachten en wist met haar kundige handen in 4 afspraken mijn rugpijn al met 70% te verminderen. Wie weet dat je triggerpoint tussen je wervels kunt hebben…Ilona natuurlijk!

Ik zie de toekomst weer zonnig in dankzij Ilona en al haar kennis over triggerpoints en bindweefsel en ook al zijn de behandelingen soms best pittig, ik ga elke week met plezier want ik heb eindelijk iets gevonden wat echt helpt.

Ilona je bent een topper!

Mo
Rated 5,0 out of 5
17 maart 2023

Goede gerichte behandeling in een ontspannen sfeer.

Erik
Rated 5,0 out of 5
15 maart 2023

Voelde opluchting in 1 minuut. Zeer goed consult & behandeling. Sterk aanbevolen !

Robert
Rated 5,0 out of 5
14 februari 2023

De kwaliteit van de massage is goed, ze luistert naar de behoefte van de klant en handelt daar ook naar.

John
advanced-floating-content-close-btnik ben op zoek naar een collega om de praktijk te versterken. Lees hier meer