Menu

Aanpak van pijn- en stressklachten

Welkom bij Praktijk i sense.
Samen pakken we jouw (chronische) pijnklachten, blessures of stress- en burnout klachten aan. Ik werk therapeutisch en klachtgericht, dat wil zeggen dat ik samen met jou uitzoek wat de oorzaak van jouw klacht is. Vervolgens maken we daar een behandelplan voor. Ik kijk wat jij op dat moment écht nodig hebt, een standaard oplossing bestaat namelijk niet.
Naast de therapeutische, klachtgerichte behandeling kun je bij Praktijk i sense ook terecht voor een slaapconsult, een deep tissue massage (sportmassage) of ontspanningsmassage.

Armklachten

Rugklachten

Beenklachten

Nek- en schouder

Stressklachten

Komt één van de klachten je bekend voor of heb je een andere klacht die maar niet over gaat?

Bel of mail me gerust, dan bespreken we wat er mogelijk is.

Behandelmethoden
Voordat we van start gaan krijg ik graag inzicht in de oorzaak van jouw pijnklachten. Door middel van een uitgebreide intake en spiertesten ga ik na of je klachten vanuit je spieren en bindweefsel komen. Na de testen behandel ik je met technieken uit verschillende opleidingen die ik heb gevolgd:

Weet jij wat een goede lichaamshouding is? Doe de houdingcheck met deze infographic.

Na het invullen van je gegevens kun je de infographic gelijk downloaden.

Met dank aan opleiding Triggerpoint Coach

Over Ilona

Ik ben Ilona Koopman en ik ben de trotse eigenaar van Praktijk i sense.

De afgelopen jaren heb ik me door middel van verschillende opleidingen verdiept in spier- en bindweefsel therapie (myofasciale therapie). Het is voor mij echt de missing link bij het aanpakken van onverklaarbare en chronisch pijnklachten. Spieren en bindweefsel worden vaak vergeten of over het hoofd gezien bij onderzoek van klachten. Ze kunnen echter wel de oorzaak zijn van deze pijn- en stressklachten.

Ik behandel graag cliënten die zelf willen investeren om hun klachten te verminderen. Ik help jou hierbij door de oorzaak van de klacht uit te pluizen en dit aan jou uit te leggen. Door dit inzicht kun je de nodige aanpassingen maken in je dagelijks leven om een sneller resultaat te bereiken en om jouw klachten in de toekomst voorkomen.

Lees meer

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (gebaseerd op 82 beoordelingen)
Rated 5,0 out of 5
8 juni 2024

Het was weer eens tijd om naar Ilona te gaan. Vooral om de knopen die bij mijn schouders zitten aan te pakken. Dat was wel pijnlijk maar gelukkig heeft het wel geholpen. En ook de rest van de behandeling heeft er aan bijgedragen dat ik mij weer beter kon bewegen. Nu thuis weer oefeningen doen en het massageballetje gebruiken.

Maria
Rated 5,0 out of 5
31 mei 2024

.

Linda
Rated 5,0 out of 5
16 mei 2024

Ilona is een vakvrouw die luisteren kan vertalen naar de juiste behandeling, top!!

Cees
Rated 5,0 out of 5
3 mei 2024

Na 3 behandelingen zo veel minder pijn! Ilona lijkt wel magische handen te hebben. Bovendien is ze ontspannen en prettig in de omgang. Een genietmomentje!

Mindel
Rated 5,0 out of 5
19 april 2024

Het was weer broodnodig om naar Ilona te gaan. Zij vindt bij de triggerpoint massage allerlei spieren die niet functioneren zoals het behoort. Het is geen pijnloze ervaring maar hierna gaat het gelukkig een stuk beter. Thuis verder oefenen en de massagebal gebruiken. En dan weer naar de volgende afspraak.

Maria
Rated 4,0 out of 5
22 maart 2024

Betrokken en professioneel. Ik heb een langdurige blessure waarin wordt meegedacht over eventuele behandelingen bij andere hulpverleners. Top.

Dasja
Rated 5,0 out of 5
16 maart 2024

Ilona weet waar ze over praat en weet de goede plekken snel op te sporen.

Ook geeft ze oefeningen mee naar huis om zelf ook de aandachtspunten te behandelen.

Angela
Rated 5,0 out of 5
16 maart 2024

Ik ben afgelopen woensdag weer bij Ilona geweest. Was wel nodig. Blijkbaar zijn spieren eigenwijs en willen ze heel graag terug naar de oude positie die mij helaas nogal wat problemen geeft bij het bewegen. Gelukkig is Ilona er die de spieren en alles wat ermee te maken heeft tot de orde roept.

En nu maar weer verder gaan met de oefeningen en het massage balletje dat goed helpt. En natuurlijk op naar de volgende afspraak.

Ria
Rated 5,0 out of 5
3 februari 2024

Al meerdere keren geweest en allemaal top! Prettig in de omgang en deskundig.

Marja
Rated 5,0 out of 5
31 januari 2024

Ilona is een hele fijne…open, enthousiaste warme en zeer kundige masseur

Astrid
advanced-floating-content-close-btnik ben op zoek naar een collega om de praktijk te versterken. Lees hier meer